Huskonstruktör sökes

Ingenjörsfirman M Gustafsson AB utökar sitt tjänsteutbud med byggkonstruktion. Vill […]

Ingenjörsfirman M Gustafsson AB utökar sitt tjänsteutbud med byggkonstruktion. Vill du vara med från början och bygga upp den nya konstruktionsavdelningen i Kalmar?

Avdelningen består idag av en beräkningsingenjör, och behöver förstärkas med ytterligare konstruktionskompetens. I denna roll får du bland annat arbeta med 3D-modellering, detaljerade ritningar och samordning med övriga projektörer. Utöver detta finns det möjlighet till att driva egna projekt, exempelvis utredningar och mindre byggprojekt.

På Ingenjörsfirman arbetar idag 13 personer i ett trevligt kontor i centrala Kalmar. Företagskulturen främjar självständighet, där alla har stort inflytande över sitt egna arbete. Företagets huvudsakliga verksamhetsområden är projekt- och byggledning, besiktningar och utredningar. Hela regionen är upptagningsområde och dagsresor till byggarbetsplatser är vanligt.

Vi söker dig som är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med konstruktionsinriktning. Vi ser det som positivt med arbetslivserfarenhet inom fältet, helst med CAD-arbete i Revit och AutoCAD. Du är självständig och strukturerad, och ansvarar själv för att leverera det du tar på dig. Du har god social förmåga och kan hålla självständig kontakt med kunder och projektorganisation. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Kontaktperson
Stefan Nilsson
070-684 22 50
stefan@ingenjorsfirman-mg.se